Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Obiective

Bun Gust, bun simt! - acesta este unul din principiile de baza la Alma Catering: serviciile noastre sunt de calitate, iar in relatia cu clientii punem pe primul plan corectitudinea.

FLEXIBILITATEA: ne adaptam oferta de servicii la bugetul clientului si asiguram servicii pentru evenimente de la 10 la 1.000 de persoane.

EXPERTIZA celor 12 ani de activitate pe piata de catering, ca si relatiile indelungate cu clientii nostri de portofoliu, ne recomanda, de asemenea, ca partener de incredere pentru dvoastra. 

 

Nu folosim in productie decat materii prime proaspete sau cel mult refrigerate, niciodata produse congelate. Nu pastram niciodata preparate de pe o zi pe alta, iar produsele noastre sunt controlate periodic intr-un laborator de specialitate.

Nu ne laudam, precum alte firme, ca folosim doar produse bio. Acest lucru este extrem de dificil de realizat in conditiile de productie ale unei firme de catering - comenzi mari, fluctuante - si in conditiile oferite de furnizorii de astfel de produse la ora actuala in Romania. In schimb garantam ca nu folosim aditivi, potentatori de gust sau conservanti in productie, de aceea produsele noastre sunt apreciate de scolile si gradinitele cu care lucram pentru a asigura masa de pranz celor mici.

Produse noi
Ciorbă de burtă

360 ml/40 g

9.00 Ron

Ciorbă de burtă
Produse la oferta
Ostropel de pui

1,000 kg

43.00 Ron

Ostropel de pui 1,00 kg
Aboneaza-te la Newsletter >>