Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Misiune si viziune

 

Facem livrare de mancare acasa sau la biroul dvs.

 

Ai un program încărcat? Stai mult timp la birou? Ajungi târziu acasă sau pur şi simplu nu vrei să-ţi iroseşti timpul? Organizezi o petrecere, de orice fel? Atunci Alma Catering Iasi este soluţia. Primim comenzi pentru mancare si facem livrarea acasa sau la birou, la ora solicitata de dvs.

Una dintre cele mai bune echipe din Iaşi care oferă servicii de catering - Alma Catering - s-a lansat în 2004. Acum are deja 10 ani de experienţă.

De atunci şi până în prezent am crescut constant, de la an la an, pornind de la 3 angajaţi şi ajungând la 12 în momentul de faţă. De asemenea, avem o rată foarte bună de menţinere a clienţilor, avem persoane care mănâncă la noi de peste 7 ani.

"Noi punem şi suflet în mâncare"

Acesta este motto-ul celor de la Alma Catering, care şi-a câştigat deja un nume pe piaţa serviciilor de catering din Iaşi.

Clienţii sunt pe primul loc în ordinea priorităţilor noastre şi încercăm să le satisfacem toate dorinţele prin seriozitate şi flexibilitate. Materia primă şi ingredientele pe care le folosim sunt întotdeauna cele mai bune şi proaspete pe care le găsim pe piaţa ieşeană. Deoarece printre clienţii noştri sunt şi numeroase grădiniţe din Iaşi şi after-school-uriatenţia noastră e de 10 ori mai mare în prepararea mâncărurilor, pentru că dorim să asigurăm cele mai sănătoase produse pentru copii.Produse noi
Ciorbă de burtă

360 ml/40 g

9.00 Ron

Ciorbă de burtă
Produse la oferta
Ciorbă de fasole boabe

400 ml

6.50 Ron

Ciorbă de fasole boabe
Aboneaza-te la Newsletter >>