Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Mancare pentru acasa

Mancare gustoasa pentru toata familia.

Recent, am dezvoltat in cadrul firmei Alma Catering si un compartiment pentru mancare la domiciliu. Am considerat ca, acest segment, ar veni in ajutorul familiilor cu mai putin timp si care vor sa manance mai multe zile si mai multe portii la un pret avantajos.

Practic, ne-am gandit ca de la Alma Catering vor comanda:

- familiile cu copii, care au nevoie de mai multa mancare deodata;

- cei care vor mancare pentru 2-3 zile;

- cei care asteapta musafiri (vin rudele in vizita o zi etc) si n-au timp sa gateasca mult

- cei care vor mancare normala, traditionala, gatita manual, inclusiv la aniversari sau sarbatori (cand poti sa zici ca ai gatit-o tu).

Daca va intrebati cum ambalam, va spunem ca sunt recipiente de unica folosinta, preactice. Ciorba vine in galetuse speciale, sigilate. Felurile II sunt sunt in caserole clasice de staniol. Toate ambalajele sunt etichetate, precizand cantitatea, ingredientele folosite, data prepararii.

Ciorbele sunt delicioase. Dintre cele mai cerute sunt cea radauteana, dar si cea de vita sau a la grec. Sunt mai bune decat ce se gaseste in mod normal in restaurante si, zicem noi, se va vedea ca este facuta cu ceva mai mare atentie si cu mana mai libera la ingrediente. Sunt foarte consistente, cu multe legume, gustul este bun, ca de ciorba facuta in casa, iar carnea este moale.

La un cost in jur de 36 de lei o Oala  cu Ciorba, si daca estimati cam 8 portii, rezulta un pret de aproximativ 4,50 lei pentru o portie de ciorba. La fel, la Tavi, pretul pentru o portie va fi in jur de 7-8 lei, ceea ce consideram noi va fi foarte avantajos pentru clientii nostri.

Speram sa venim in intampinarea dv cu portii gustoase!

 

Produse noi
Iahnie de fasole de post - 2,00 kg

2,000 kg

39.90 Ron

Iahnie de fasole de post - 2,00 kg
Produse la oferta
Iahnie de fasole cu ciolan afumat - 3,00 kg

3500 g

89.90 Ron

Iahnie de fasole cu ciolan afumat - 3,00 kg
Aboneaza-te la Newsletter >>