Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Posturi Vacante

Valabil de la 01 09 2019    pana la 31 12 2020

Cerinţele privind ocuparea postului:
Studii: generale;
Experienţa : nu este relevanta;
Cunoştinţe şi deprinderi:
• Cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor;
• Cunoaşterea sortimentelor de alimente;
• Rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică;

Criterii de evaluare : dinamism, abilitate, amabilitate şi comunicare, afinitate pentru arta culinară, spirit de organizare si pastrare a curateniei.

Solicitări fizice:
• lucru în picioare pe perioade lungi de timp;
• rapiditate în realizarea sarcinilor.

Solicitări psihice:
• solicitare a atenţiei vizuale, auditive;
• solicitarea memoriei vizuale, auditive;
• rezistenţă la stres;
• muncă de rutină;
• cerinţe de adoptare a unei atitutidini corecte şi amabile pe tot parcursul programului de servire a clienţilor;

Relaţii:
1. Ierarhice:
-este subordonat: administratorului societăţii, bucătarului;
-are în subordine: - nu este cazul.
2. Funcţionale: vânzătorul, personalul de deservire al clienţilor;

CONDIŢIILE DE MUNCĂ:
1. Program: de Luni până Vineri.

Aplica pentru acest post

Valabil de la 01 09 2020    pana la 30 12 2020

Responsabilitati:

- Intretinerea autovehiculului, ceea ce presupune: spalarea si curatarea ori de cate ori este nevoie, efectuarea la timp a reviziilor, schimburilor de ulei si filtre;

- va raspunde personal in fata organelor in drept de marfurile transportate si netrecute in documentele de transport;

- integritatea marfurilor transportate;

- integritatea autovehiculului pe care il are in primire;

Cerinte:

- Permis de conducere categoria B cu vechime de cel putin 3 ani;

- Cunoastere buna a Iasului (strazi, cartiere etc);

- Seriozitate si punctualitate

Beneficii:

- Mediu de munca placut. Echipa tanara.

 

Aplica pentru acest post
Produse noi
Cartofi taranesti

200 g

7.50 Ron

Cartofi țărănești
Produse la oferta
Stroganoff de vita



19.90 Ron

Stroganoff de vita
Aboneaza-te la Newsletter >>