Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza

Posturi Vacante

Valabil de la 18 10 2019    pana la 31 12 2019

Cerinţele privind ocuparea postului:
Studii: generale;
Experienţa : nu este relevanta;
Cunoştinţe şi deprinderi:
• Cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor;
• Cunoaşterea sortimentelor de alimente;
• Rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică;

Criterii de evaluare : dinamism, abilitate, amabilitate şi comunicare, afinitate pentru arta culinară, spirit de organizare si pastrare a curateniei.

Solicitări fizice:
• lucru în picioare pe perioade lungi de timp;
• rapiditate în realizarea sarcinilor.

Solicitări psihice:
• solicitare a atenţiei vizuale, auditive;
• solicitarea memoriei vizuale, auditive;
• rezistenţă la stres;
• muncă de rutină;
• cerinţe de adoptare a unei atitutidini corecte şi amabile pe tot parcursul programului de servire a clienţilor;

Relaţii:
1. Ierarhice:
-este subordonat: administratorului societăţii, bucătarului;
-are în subordine: - nu este cazul.
2. Funcţionale: vânzătorul, personalul de deservire al clienţilor;

CONDIŢIILE DE MUNCĂ:
1. Program: de Luni până Vineri.

Aplica pentru acest post
Produse noi
Cartofi taranesti

200 g

5.00 Ron

Cartofi țărănești
Produse la oferta
Stroganoff de vita



19.90 Ron

Stroganoff de vita
Aboneaza-te la Newsletter >>